reklame

login 

glemt kodeord?

reklame

vilkår og betingelser

Formål

Dette er en juridisk dokument der beskriver dine og vores (veteranstumper.dk) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de tjenester som veteranstumper.dk udbyder.

Når du tilmelder dig som bruger på veteranstumper.dk erklærer du dig dermed inforstået med betingelserne i dette dokument. Disse betingelser kan ændres løbende i overenstemmelse med dette dokument.

Handler

Ved at acceptere denne aftale erkænder du at veteranstumper.dk ikke kan gøres ansvarlig for sælger og købers adfærd i forbindelse med køb og salg. Dette gælder også for de varer der udbydes - veteranstumper.dk kan envidere ikke gøres ansvarlig for køb og salg af ulovlig anskaffede vare. Det er brugernes eget ansvar at sikre sig at handlen foregår i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Kontakt

Når du er oprettet dig som bruger, forholder veteranstumper.dk sig ret til at udsende e-mail til den oplyste e-mail adresse, med informationer omkring dit login og andre informationer omkring siden. Derudover vil veteranstumper.dk benytte sig af denne e-mail adresse til at udsende oplysninger i henhold til de tjenester du er tilmeldt.

Veteranstumper.dk forholder sig ret til at udsende et nyhedsbrev med jævne mellemrum.

Forpligtelser

Når du tilmelder dig veteranstumper.dk forpligter du dig til at opgive dit eget (og rigtig) navn og adresse samt e-mail, samt andre oplysninger du bliver bedt om. Din konto er personlig og må ikke bruges af andre. Alt færd på veteranstumper.dk registeres med IP adresser og disse informationer kan blive brugt i forbindelse med evnt. politianmeldelse

Veteranstumper.dk vil ikke videregive dine oplysninger til andre personer - med mindre du har givet samtygge herom. Oplysninger vil blive videregivet i forbindelse med anmodninger fra retshåndhævende eller offentlig myndighed.

Veteranstumper.dk forholder sig ret til uden varsel at lukke din konto, eller slette annoncer - I forbindelse med tekniske vanskeligheder garanterer veteranstumper.dk ikke at data kan genskabes.

Ved misbrug af veteranstumper.dk tjenester, vil konti omgående blive lukket og baseret på omfang meldt til politiet. Hvis en person er blevet ekskluderet skal ny oprettelse skal i samtygge med veteranstumper.dk

Veteranstumper.dk kan ikke gøres ansvarlig for hvis en bruger ikke opfylder sin del af handlen herunder overførsel af penge og forsendelse af den pågældende vare. Veteranstumper.dk yder under ingen omstændigheder garanti og returret for solgte vare brugerne imellem.

Roller

Veteranstumer.dk rolle er udelukkende formidling mellem køber og sælger og yder derfor ingen garanti af nogen art for varen stand, ægthed, kvalitet og kan ikke holdes ansvarlig. Veteranstumper.dk yder ingen garanti for sikkerhed af siden og kan ikke gøres ansvarlig for at oplysninger på hacket af ubudne gæster. Veteranstumper.dk kan ikke gøres ansvarlig for køber og sælgers vilje til at betale eller sælge. Derfor accepterer du at friholde veteranstumper.dk, og dets medarbejdere fra ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med handler.

Som bruger af veteranstumper.dk forpligter du dig til at opgive korrekte oplysninger omkring de pågældende varer.

Det er ikke tilladt at linke i sine annonce tekster til andre hjemmesider - derudover er ethvert forsøg på at sabotere hjemmesiden ved hjælp at html tags eller anden adresse manipulering strengt forbudt.

Det er ikke tilladt at på nogen som helst måde at lave mekaniserede scripts eller programmer der benytter sig af siden funktionaliteter.

Hjemmesiden

Alt indhold på denne side er omfattet af opretsrettigheder og må derfor ikke kopieres til noget som helst formål uden veteranstumper.dk's samtygge.

Denne aftale kan på hvilket som helst tidspunkt ændres, og det er dit ansvar som bruger at holde dig opdateret med eventuelle ændringer. Hvis du ikke kan acceptere nye betingelse skal du omgående opsige dit abbonement.